Jelena Tomašević emotivnim rečima iznenadila supruga: Sada me, valjda, razumeš

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević odlučili su da pobegnu od urbanog i brzog života kakav sa sobom donosi Beograd, a vreme provode na jednoj od najlepših planina u Srbiji. Par uživa u zimskim čarolijama kakve sa sobom nosi planinska sredina, a svoj boravak tamo odlučili su da iskoriste za još jednu avanturu koja je oduševila njihove obožavaoce.

Jelena Tomašević Foto: instaprntscr

Naime, popularni glumac i njegova voljena supruga odlučili su svojoj ćerkici Nini da prirede pravu čaroliju, te su je odveli na planinu Zlatar, gde svi zajedno uživaju u zimskoj idili i porodičnom druženju. Nedavno je Bosiljčić proslavio i 42. rođendan i to upravo na pomenutoj planini u najlepšem društvu.


Ivan je konačno uspeo da predahne od obaveza kad asu projekti u Rusiji i Srbiji u pitanju, pa je za svoje dame organizovao putovanje na planinu. Tamo su proslavili i njegov rođendan uz večeru i tortu, ali i šetnju po snegu. Tog dana otišli su i do obližnjeg manastira, posebno dragog Ivanu – otkriva izvor blizak bračnom paru za Blic.

Jedan od najskladnijih brakova na sceni!

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić nepunih deset godinu su u skladnom i srećnom braku, a njihova ćerkica Nina predstavlja krunu njihove ljubavi. Pomenuti par mnogi smatraju jednim od najskladnijih na domaćoj sceni, a svakom objavom na Instagramu oni to iznova i pokazuju.,

Pročitajte i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 9. godišnjicu braka, ali na način koji će vas oduševiti!

Nedavno je Jelena javno čestitala svom suprugu rođendan emotivnom porukom, uz stihove legendarnog Mike Antića.

Sad me, valjda, razumeš, ljubav jekad nekog umeš, ali kad kroz tog nekog i sebe predivno umeš – napisala je Jelena, pa dodala:

Srećan ti rođendan, ljubavi – na šta je Ivan odgovorio – hvala ti srećo za sve!

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi