Ivan Bosiljčić: Dvadeset sati neizvesnosti

Autor:

23.04.2021 13:25

Foto:

Foto:

Popularni glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Beograd iz Moskve gde je s nestrpljenjem čekao rezultate PCR testa, a sve vreme je vodio dnevnik isčekivanja dobrih vesti



Srpski glumac Ivan Bosiljčić (42), koji godinama s uspehom radi u Moskvi, vratio se u Srbiju gde će predstojeće uskršnje praznike provesti sa suprugom, pop pevačicom Jelenom Tomašević i devetogodišnjom kćerkom Ninom.

Koliko je želeo da najzad stigne svom domu svedoči njegov mali instagram dnevnik koji je vodio iz Moskve, gde je pred put obilazio Mosfilmu i fotografisao se pored filmskog projektora iz šezdesetih godina prošlog veka.

 

 

Nekoliko sati kasnije, s nestrpljenjem je iščekivao vesti o testu na virus korona, nadajući se da će rezultati PCR testiranja biti negativni.

 

 

- Rekli su biće mejl sa rezultatom testa do popodne, a popodne davno prošlo vreme... Avion za par sati... tika taka tika taka tak - napisao je glumac uz fotografiju na kojoj se vidi kako zabrinuto gleda u svoj laptop, nestrpljivo očekujući da dobije mejl sa dobrim vestima.

Pročitajte i Povratak iz Rusije u topli dom: Veliki petak Ivana Bosiljčića u duhu pravoslavne tradicije (foto)

Srećan nakon dobijanja odgovarajućih rezultata i uspešnog sletanja na aerodrom “Nikola Tesla”, Bosiljčić je postavio fotografiju iz beogradske avionske luke.

 

 

- Stigao - trijumfalno je napisao glumac posle skoro 20 sati neizvesnosti.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading