“Gloria” vam poklanja za Dan zaljubljenih!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Bonatti  slip veš 

Kompanija Bonatti nas je i navikla na mnoga iznenađenja, poklone i popuste, tako da možemo slobodno da kažemo da su Bonatti radnje postale nezaobilazno mesto za kupovinu poklona koji se pamte.

Ukoliko do sada niste, pravi je trenutak da svratite do neke od Bonatti radnji i pogledate šta je sve na fantastičnom sniženju koje ide do čak -50%!

U utorak i sredu, 13. i 14. februara, u Bonatti radnjama za svaku kupovinu preko 1.000 dinara na poklon dobijate ručno izrađen medenjak, pravi simbol ljubavi i sreće.

Bonatti je spremio poklon za našu čitateljku, slip veš u neodoljivom printu sa srcima i čipkani brushalter koji će vas oduševiti!

*slip model veša “Anja” je dostupan u veličinama S, M, L, XL
*brushalter “Irena” je dostupan u veličinama 70 B, 75 B, 80 B, 85 B.

Autor: Gloria.rs
Foto: Bonatti
Podelite sa prijateljima:
Tagovi