'Foxy eyes' - novi planetarno popularni izgled očiju!

Autor:

06.09.2020 11:13

Foto:

Foto:



Planetarno popularni izgled očiju moguće je postići inovativnom metodom estetske medicine, bez invazivnih zahvata, za samo tridesetak minuta

Dame koje drže do svog izgleda i žele da sačuvaju mladalački sjaj u očima, ali ne bi zarad njega otišle pod nož, rešenje nalaze u inovativnoj estetskoj metodi liftinga nitima. Fox eyes tretman, kako se popularno naziva, za kratko vreme doživeo je veliki bum među ženama širom sveta.

Cilj je podizanje i zakošenje uglova oka i lagano povlačenje ka slepoočnicama, a postiže se ubrizgavanjem specijalnih, biorazgradivih COG niti u tom predelu. Podsticanjem proizvodnje kolagena i vezivnog tkiva stvara se nova potporna mreža kože. U pitanju je neinvazivna estetska procedura podmlađivanja koja, za razliku od hirurških zahvata koji se koriste u te svrhe, neće rezultirati dramatičnim izgledom, već će vam fino otvoriti pogled, zategnuti kožu oko očiju i osvežiti lice.

Kim Kardašijan promenila boju kose: Ni njen frizer nije očekivao ovo! (video) 

Ova privremena korekcija ne narušava vašu anatomiju, a kako efekat traje do dve godine, možete se vratiti svom prirodnom izgledu, ako vam je to želja. Stručnjaci ističu da je za dugotrajnije rezultate neophodno kontinuirano ponavljanje tretmana na svakih šest meseci. Za ovaj zahvat potrebno je svega tridesetak minuta, pa možete biti podmlađeni pet do sedam godina za vreme pauze za ručak.

Bez ijednog reza, prelepi bademasti oblik oka svakodnevno ćete viđati u svom odrazu u ogledalu. Ovaj prefinjeni i zavodljivi “izgled lisice” predstavile su i proslavile mnoge slavne lepotice, a najzaslužnije su Kendal Džener, Bela Hadid i Emili Ratajkovski.