Angelina Aćimović

Revija inspirisana crtežima tragično nastradale Angeline Aćimović, suze niko ne može da zadrži (video)

Autor:

12.04.2024 21:09

Foto: Gloria

Foto: Gloria

Revija inspirisana crtežima Angeline Aćimović slama i najtvrđa srca



Revija inspirisana crtežima Angeline Aćimović, devojčice koja je tragično stradala 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar”, održana je večeras u Beogradu. 

Gloria

 

Revija inspirisana crtežima ove talentovane devojčice okupila je brojne poznate ličnosti, a potresan govor održao je Angelinin otac.

Pročitjate Potresan apel Nine Kobiljski, majke stradale devojčice: Neka nas Bog sačuva od besa i gorčine

- Dobro veče. Dragi naši gosti, večeras je revija Angelininih haljina. Svi mi zajedno nastavljamo da sanjamo Angelinine snove. Svuda oko nas je njeno prisustvo.

Kažu, Gospod dozvoli čoveku onoliko iskušenja koliko je sposoban da izdrži i iznese. Ja bih dodao da, koliko Gospod uzme, toliko i da.

Naša porodica svedoči o tome da nam je uzeto najdraže što smo imali, a dat nam je ogroman broj dobrih ljudi koji su ušli u naš život, uz pomoć našeg anđela Angeline.

Ja neću govoriti o divnim Angelinim kreacijama, o tome će govoriti stručniji od nas, kao i vi posle revije.

Uvek je postavljala ozbiljne ciljeve, a nama je čast da kroz Fondaciju nastavimo njenim putem - rekao je on, a prenosi Blic.

Ova revija bila bi ostvarenje sna koji je, nažalost, prekinula velika tragedija. Na događaju se pojavila i Nina, majka Eme Kobiljski, koja je takođe stradala tog kobnog dana. 

 

Komentari. (0)

Loading