Ena Popov

Majka dve ćerke u više nego smelom izdanju: Ena Popov na meti komentara

Autor:

03.11.2023 17:50

Foto:

Foto:

Haljina Ene Popov samo za smele dame



Otkako se pojavila u javnosti, izgled Ene Popov privlači dosta pažnje. Lepotica sa zanosnim oblinama svesna je svojih atributa i uvek je znala kako da ih istakne, te joj nije strano da ponese izazovna izdanja.

Ipak, njena najnovija fotografija privukla je dosta pažnje, možda zbog činjenice da je haljina Ene Popov ovog puta bila za nijansu provokativnija od ostalih.

Instagram

 

Naime, voditeljka je nosila usku zelenu haljinu koja je isticala njenu figuru peščanog sata, a činjenica da je imala proreze preko grudi, ali i preko stomaka učinila je stajling dodatno provokativnijim, što je izazvalo lavinu komentara, kao i mišljenja da li joj ovakvo izdanje priliči.

Pročitajte Dobro protrljajte oči - Ovako Ena Popov izgleda bez šminke, filtera i fotošopa (foto)

Smela haljina Ene Popov stvorena je za samouverene žene sa stavom, budući da ističe svaki deo tela, pa ne oprašta ni najmanju manu.

Instagram

 

Podsetimo, Ena Popov je u braku sa suprugom Nenadom Čankom dobila dve ćerke, Riju i Milu, a činjenica da posle dva porođaja ima liniju iz snova mnoge ostavlja bez teksta, pa su joj samim tim razne modne kombinacije dozvoljene.

Kako vi komentarišete ovo izdanje?

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

05.11.2023 07:26

Да се није претерано са фотошоКирањем. Као у јапанским филмовима, издуживање самураја.