Ceca Ražnatović

Vatreno, odvažno i izazovno: Do sada nismo videli Cecu Ražnatović u ovakvom izdanju (foto)

Autor:

02.10.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kombinezon Cece Ražantović nose samo smele i odvažne dame



Ceca Ražnatović nema dan pauze od poslovnih obaveza. Ugrabila je slobodno vreme pre nekoliko dana i uživala na koncertu mlađe koleginice, Aleksandre Prijović a kako je počela nova radna nedelja, tako i Ceca odlazi na radne zadatke. 

Danas je dan rezervisan za novo snimanje takmičarskog šou - programa "Zvezde Granda" a ono što je najviše pažnje privuklo ispred studija na Košutnjaku jeste kombinezon Cece Ražnatović. 

Ata Images

 

 

Folk diva pojavila se po ovom sunčanom danu vidno nasmejana i lepo raspoložena, a njen stajling privukao je pažnju svih pristunih. Ona je za ovu priliku odabrala ležerniju kombinaciju, te se pojavila u crvenom kombinezonu sa raskopčanim dekolteom.

Stajling je zaokružila torbicom u zlatnoj nijansi sa šljokicama i visokim potpeticama u istoj boji. Vatreni autfit dodatno je naglasila karminom jarko crvene boje, a kada je reč o frizuri ovog puta nije želela da eksperimentiše te se odlučila za ravno isfeniranu kosu.

Kombinezon Cece Ražnatović veoma je jednostavan, a efektan

Ono što je osim stajlinga oduševilo pevačicine obožavaoce jeste njena savršeno izvajana figura. Nema sumnje da Ceca veoma vodi računa o načinu života, te redovno odlazi na treninge, pazi na ishranu ali mnoge mlađe dame bi joj pozavidele na liniji koja je dovedena do savršenstva.

O ovom stajlingu Ražnatovićke će se pričati još dugo, a ona je nedavno u jednom od intervjua istakla da joj polako ponestaje inspiracije kada je reč o izboru garderobe kako za snimanja, tako i za nastupe. Mora ostati dosledna svom stilu, a opet biti drugačija i u trendu, što je veoma teško kada poput nje gotovo svakodnevno imate javno pojavljivanje.

Pročitajte Bez frizure, šminke i fensi krpica... Ceca uslikana u nikad viđenom izdanju (foto)

Nije tajna da neretko sa naslednicom Anastasijom deli garderobu, pa smo sigurni da će možda u njenom ormanu pronaći inspiraciju za nove stajlinge, jer sve što mlada pevačica ponese nesumnjivo je u trendu, tako da Ceca makar tu neće morati da ima problema.

Komentari. (0)

Loading