Anastasija Gudelj

Anastasija Gudelj prošetala gradom, svi začuđeno gledali u njen stomak (foto)

Autor:

14.09.2023 17:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Anastasije Gudelj privukao pažnju javnosti



Anastasija Ražnatović nedavno je izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku Nemanji Gudelju na intimnoj ceremoniji u manastairu Rajinovac.

Svačanom činu prisustvovali su najbliži članovi porodice, dok su pripreme za gala venčanje koje će se sledeće godine održati u Španiji uveliko u toku. 

Instagram

 

U međuvremenu, Cecina ćerka napravila je kratak predah kako bi posetila srpsku prestonicu, a ekipa emisije „Paparazzo lov” zatekla ju je ispred porodične vile na Dedinju

Pročitajte Konačno je došao i taj dan - Anastasija Ražnatović podelila prelepe vesti, ovo je dugo čekala... 

Bez trunke šminke i u zelenom kombinezonu modernog kroja koji savršeno ocrtava svaki deo tela Anastasija je završavala obaveze koje je tog dana imala, a jedna stvar mnogima je zapala za oko. 

Iako je poznata po manekenskoj građi, izgleda da se pevačica u poslednje vreme malo ugojila, posebno u predelu stomaka što je pokrenulo lavinu komentara kada je izgled Anastasije Gudelj u pitanju. 

youtube printscreen

 

Podsećanja radi, pevačica ne krije da je kao tinejdžerka imala problema sa kilažom, a o svojoj borbi je nekoliko puta javno govorila. 

–U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom.

Pročitajte Prava svadba tek sledi - Evo gde Anastasija i Gudelj posle crkvenog spremaju gala venčanje

To me je držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Sada sam potpuno zadovoljna – ispričala je svojevremeno.

https://youtu.be/EwkSiLAM7zs?si=5C_tgXCFyT0SPKwW

Komentari. (2)

Loading
marina

15.09.2023 11:16

Ko je ova? Nikad čula!

Melbourne

18.09.2023 00:26

Na prvoj gornjoj slici obučena definitivno najlepša Srpkinja dvadesetprvog veka.