Anastasija Ražnatović

Punih šest meseci jela hamburgere: Anastasija se ugojila 20kg, Ceca u šoku kada je videla

Autor:

10.07.2023 16:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Anastasije Ražnatović pre nekoliko godina bio je drastično drugačiji, majka i tetka su je jedva prepoznale...Nije tajna da je Anastasija Ražnatović u prošlosti vodila bitku da viškom kilograma zbog čega je odlučila da promeni način ishrane. 

Pevačica je prethodih godina smršala čak 20 kilograma, a jednom prilikom je otkrila da se najviše ugojila kada su ona i njen brat Veljko živeli na Kipru razdvojeni od Cece.

Miloš Nadaždin

 

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma.

Pročitajte Gde pre gledati - Anastasija i Gudelj u do sada neviđenom stajlingu, od cene će vam se zavrteti u glavi

Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci – rekla je svojevremeno Anastasija.

Nakon tri meseca, Anastasiju i Veljka na Kipru je posetila tetka Lidija koja je tvrdila da je njena sestričina postala neprepoznatljiva.

Boško Karanović

 

Izgled Anastasije Ražnatović posebno je šokirao njenu majku Cecu

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: 'Seko, Anastasija se mnogo ugojila.' Mama joj je odgovorila: 'Ma nije, gledam je preko video-poziva.

Pročitajte Pohvalio se - Za poseban poklon ovom muškarcu, a nije Nemanja, Anastasija dala 100 evra (video)

Možda malo, ali skinuće ona to brzo.' Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo.

Mama je bila šokirana: 'Crno dete, šta napravi od sebe?!' Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: 'Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila – otkrila je tada Anastasija.

Pevačica je shvatila da hitno mora nešto da preduzme kako bi skinula suvišne kilograme, pa je u potpunosti promenila ishranu.

Ata Images

 

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem.

Pročitajte O njihovom odnosu pričalo se svašta - Najnovija fotografija otkrila šta Anastasija zaista misli o budućoj jetrvi

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – ispričala je tada Anastasija i priznala da slatkišima ipak ne može da odoli, ali to odmah nadomesti odlaskom u teretanu.

Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - zaključila je ona, pa je jasno zašto je izgled Anastasije Ražnatović danas besprekoran.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading