Modni trikovi

Izgledajte savršeno: Mali trikovi za prikrivanje kilograma na stomaku i bokovima

Autor:

11.05.2023 12:45

Foto: Photo by Yaroslav Shuraev from Pexels

Foto: Photo by Yaroslav Shuraev from Pexels

Nije baš sve u kilogramima, nešto je i umeću da uz pomoć malih trikova prikrijete svoje nedostatke



Prikrivanje kilograma, tj prikriti nedostatke ili višak kilograma garderobom, a u isto vreme istaći atribute umeće je onih najboljih.

Mnoge žene širom sveta, savršeno uspevaju da pravim izborom haljina, pantalona ili košulja sakriju višak kilograma, naročito u predelu stomaka ili kukova.

Photo by Porapak Apichodilok from Pexels

 

Zato, ukoliko imate koji kilogram viška na stomaku ili kukovima, bez brige, ove stilske cake priskaču u pomoć. Jer, ne zaboravite: garderoba ukoliko je dobro iskombinovana zaista može da zavara i kreira izgled kakav želimo. Moda nekada tome i služi.

Vodite se ovim pravilima...

Mali trikovi za prikrivanje kilograma - Zaboravite na usku garderobu

U uskoj garderobi sve nesavršenosti će doći do izražaja zato na nju zaboravite. Jednobojni komadi, šireg kroja su vaš glavni saveznik. Zabluda je da to mora da bude isklučivo crna boja. I monohromatski stajling u bež boji će učiniti da figura izgleda vitko. Širi, lepršavi krojevi su pun pogodak, piše Stil.

Vertikalne pruge igraju ključnu ulogu

Ovako postavljne pruge će učiniti figuru vitkijom i višom. Haljine ili kombinezoni su pravi izbor u ovom slučaju, jer će dati najbolji efekat.

Pročitajte Brza i efikasna jogurt dijeta - Izgubite kilograme za samo tri dana

Stavite akcenat na deo tela koji volite

Ako želite da prikrijete stomak, onda akcenat stavite na grudi ili noge, ali bez preterivanja. Diskretni dekolte će bit dovoljan da se pažnja sa stomaka skrene.

Mali trikovi za prikrivanje kilograma - Haljine ispod kolena

Haljine dužine ispod kolena na preklop će uraditi pravu stvar za figuru. Ovaj kroj će vam najviše laskati.

Pantalone sa visokim strukom su najbolja opcija

Na farmerke sa niskim strukom zaboravite. Njih mogu da nose samo one dame sa savršeno izvajanom figurom. Ukoliko želite vizuelno da smanjite kukove i stomak, opredelite se za one sa dubokim strukom. U njima noge izgledaju duže, a čitava figura vitkije.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading