Vera Vang

Kletva venčanica Vere Vang: Da li je ova haljina vredna razvoda?

Autor:

23.08.2023 16:15

Foto: Photo by Cindy Ord/Getty Images for WHITE by Vera Wang

Foto: Photo by Cindy Ord/Getty Images for WHITE by Vera Wang

Kletva venčanica Vere Vang - da li ste čuli za nju?



San mnogih žena širom sveta je da sudbonosno "da“ izgovori u venčanici sa potpisom čuvene dizajnerke Vere Vang, ali ne mogu svi da je priušte.

Ipak, na listi dama koje su imale to zadovoljstvo da na najvažniji dan zablistaju u kreaciji Vere Vang nalaze se brojne poznate ličnosti, a da li znate koliko procenat tih brakova se razveo?

Dovoljno da se u Holivudu priča o nečemu što se zove kletva venčanica Vere Vang.

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

Vera Vang je oduvek imala dodira sa modom. Pre nego što je postala modna kreatorka, kinesko-američka dizajnerka je bila modna novinarka u magazinu Vog.

Potom je promenila pravac karijere kada je dobila posao u Ralf Lorenu. Bilo je jasno da će se ime Vera Veng čuti daleko u svetu mode, ali je najveću slavu stekla 1989. godine  kada je počela da dizajnira venčanice.

Pročitajte Ima 73 godine, a izgleda kao da ima 18 - Ovo je tajna večne mladosti Vere Vang

Šta je kletva venčanica Vere Vang?

U venčanici čuvene kreatorke sudbonosno "da“ izgovorila je pevačica Maraja Keri.

Čitavo venčanje je bilo kao iz bajke baš kao i pufnasta haljina ukrašena šlepom  dugim 7,5 metara, poput one koju je nosila lejdi Di na venčanju veka. Posle Maraje Keri sve holivudske zvezde su poželele da im baš Vera Vang kreira venčanicu.

Photo by Matthew Peyton/Getty Images for Brides Magazine

 

Tokom 2000-ih, Vera Vang je dizajnirala venčanice za neke od najpopularnijih žena u šou-biznisu.

Džesika Simpson 2002, Kloi Kardašijan 2009, Dženifer Lopez 2004, Dženifer Garner 2005, Avril Lavinj 2006, Hajdi Klum 2005, Kim Kardašijan… Sve su nosile venčanice Vere Vang, i sve do jedne su se razvele.

Pročitajte Poslušajte eksperta - U haljini Verice Rakočević osećaćete se komforno i stilizovano (foto)

Nakon pet godina zajednice Maraja Keri se rastala od Tomija Motole, a Dženifer Garner i Ben Aflek su bili zajedno 13 godina, dok su Avril Lavinj i njen prvi muž bili u braku četiri godine. Čak je i brak same Vere Vang okončan nakon 23 godine zajedništva te 2012. godine.

Photo by Ryan Pierse/Getty Images

 

Iako svaki od ovih parova ima svoje razloge za razvod, ljubitelji tračeva i mode smatraju da je jedno zajedničko - venčanice Vere Vang, piše Marie Claire.rs

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading