Lena Kovačević

Lena Kovačević u haljini za sve prilike, ovaj komad morate imati u garderoberu (foto)

Autor:

01.07.2023 15:30

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Haljina Lene Kovačević oduševila dame, idealna je za svaku priliku



Lena Kovačević prepoznatljiva je po svom raskošnom glasu, pesmama koje su već na prvo slušanje postale veliki hitovi, ali i po svom prefinjenom stilu. 

U svakoj prilici pevačica naprosto blista, a njene odevne kombinacije često su inspiracija mladim damama koje neguju elegantan stil oblačenja. 

Ata Images

 

Ni ovoga puta Lena nije pogrešila, a top haljina iznad kolena koju je odabrala za nastup na džez festivalu u Kraljevu mnoge je ostavila bez daha. 

Pročitajte Njoj šminka nije potrebna - Prirodna lepota

Haljina Lene Kovačević imala karakterističan izrez i bila je sečena tik ispod grudi, a onda je celom dužinom ravno padala.

Ata Images

 

Ovakav model haljine pre svega naglašava gornji deo tela, a potom i predstavlja idealan izbor ukoliko imate potrebu da sakrijete koji kilogram viška u predelu stomaka.

Nijansa haljine prelivala se između plave i ljubičaste što je dalo notu prefinjenosti ovoj savršenoj kombinaciji. 

Pročitajte Nikada nije ovako izgledala - Lena Kovačević skratila dugu, plavu kosu, komentari pljušte (foto)

Celokupan stajling Lena je upotpunila srebrnim sandalama sa potpeticom i tankim kaišićima čime je dodatno izdužila figuru.

Lenina obuća se savršeno uklopila sa srebrnom dugačkom ogrlicom koju je pevačica ponela, a od nakita je imala jedva primetno prstenje i narukvicu.

Ata Images

Pevačica je svoju plavu kosu pustila da nežno pada preko ramena, dok je od šminke imala tamnu senku na očima i karmin boje kože na usnama. 

Posebno je interesantno to što se haljina Lene Kovačević može nositi i uz ravnu obuću, pa predstavlja idealan izbor za svaku priliku. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading