Modni saveti

Šta ne treba oblačiti posle 35. godine: Ovim komadima morate reći ne! (foto)

Autor:

26.02.2023 14:00

Foto: Photo by freestocks on Unsplash

Foto: Photo by freestocks on Unsplash

Komadi garderobe koje ne treba nositi posle 35. godine su sledeći, pripremite se za sređivanje ormara



Iako se nekome čini tako, ulazak u 35. nije kazna, već početak zrelosti. Menjamo se, već dobro znamo šta želimo a postajemo najbolja verzija sebe.  Ako pogledate Moniku Beluči, Viktoriju BekamAnđelinu Džoli, shvatićete da ih godine nisu promenile, već da su stekle prefinjen ukus, kada je odevanje u pitanju. I koliko god da imate savršenu figuru, neke stvari iz našeg mladalačkog garderobera učini će nas da izgledamo infaltilno i starije.

Stilisti nas upozoravaju na 5 najopasnijih komada garderobe koji će definitivno staviti tačku na svaki izgled, piše Lepota & Zdravlje.

Odeća u kombinaciji braon + crna

Pročitajte Nema greške - Ovi modeli savršeno sakrivaju široke kukove (foto)

 

Uprkos tome što su i braon i crna osnovne boje, ne može svaka devojka preko 35 da ponese njihovu kombinaciju.Ako joj pogrešno pristupite, samo ćete dodati godine, pa je kombinacija svetlijih nijansi najbolja opcija. Probajte pesak, krem, bledoplavu, bež i svetlozelenu. Na primer, uparite plave farmerke sa bež košuljom.

Preterano provokativna odeća

Pročitajte Napunili ste 40 godina? Ove komade izbacite iz garderobera, više ne bi trebalo da ih nosite (foto)

 

Koliko god to zvučalo banalno, trebalo bi da izbegavate mini suknje. Ovim pravilom nisu pošteđene ni dame dugih vitkih nogu. Devojke starije od 35 godina su, po pravilu, već prilično zrele, svesne, samopouzdane i nemaju potrebu da ih drugi doživljavaju kroz otvorenu seksualnost i provokaciju. Svaka odeća nosi neku vrstu izazova, nastoji da prenese naše „ja“ . Kada smo u poslovnom odelu, po pravilu se osećamo sigurnije, organizovanije, fokusirani smo na posao i postizanje rezultata. U mini suknji sa štiklama, devojke imaju razigranije i raskalašnije a utisak koji ostavljamo nije uvek pozitivan.

Majice sa likovima iz crtanih filmova i natpisima

Pročitajte Zavejane, a stilizovane? Dragana Kosjerina kaže može, evo kako (foto)

 

Mladi vole majice sa sloganima i smešnim sloganima, printovima sa Snupijem i Miki Mausom. Ako zaista želite, onda možete sebi priuštiti ovakve majice, ali samo kod kuće. Za izlazak je bolje kupiti obične pamučne majice koje će sjajno kombinuju sa ostatkom garderobe.

Šarene hulahopke i hulahopke sa natpisima

Pročitajte Uvek u trendu - Čizme Snežane Dakić svi komentarišu, sa njima ćete sigurno biti primećeni (foto)

 

Šarene hulahopke i hulahopke sa natpisima (logotipom) ove sezone su i te kako u trendu, ali posle 35 godina ne treba da se fokusirate na noge, osim ako nisu u savršenoj formi. Što se tiče svetlih hulahopki, ovo je očigledno omladinska stvar, pa ih zamenite uskim crnim hulahopkama ili elegantno svetlucavim.

Crop topovi

Pročitajte Odmah ćete ga poželeti u svom garderoberu - Sanja dominira u komadu bez kojeg se ne može zamisliti zima (foto)

 

Umesto crop top majica i topova izaberite duži top ili pak korset. Uparite ga s farmericama, cipelama na potpeticu u blejzerom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

04.03.2023 17:03

Nadam se da ce ovaj clanak procitati Ceca.ODLICAN CLANAK