Modni saveti

Nema greške: Ovi modeli savršeno sakrivaju široke kukove (foto)

Autor:

30.01.2023 12:19

Foto: Photo by Porapak Apichodilok from Pexels

Foto: Photo by Porapak Apichodilok from Pexels

Široki kukovi se garderobom mogu sakriti, evo koje modele da kupujete



Kako sakriti široke kukove i koji modni komadi ih naglašavaju pitanje je na koje mnoge žene i te kako žele da čuju odgovor koji je sada pred vama.

Pročitajte Napunili ste 40 godina? Ove komade izbacite iz garderobera, više ne bi trebalo da ih nosite (foto)

Photo by Moose Photos from Pexels

 

Prva stvar koju treba izbaciti iz glave: nikada se ne stidite svoje figure! Naravno, u savremeno doba, kada na društvenim mrežama viđamo samo mršave modele, imati široke kukove deluje neoprostivo. Međutim, moda je prolazna i kratkog daha, ali pažnja muškaraca prema ženama sa vašom figurom je uvek tu. 

Haljine 

Odmah ćemo saopštiti dobre vesti za sve ljubitelje ženstvenog stila: postoji savršeni model haljine koji će istaći vašu figuru. Idealan izbor su modeli A-kroja jer neće dodatno naglasiti kukove.

Jedino na šta treba da obratite pažnju kada birate ovaj model – pokušajte da date prednost haljinama od guste tkanine, a ne od tanke svile jer su one savršeno rešenje kako sakriti široke kukove.

Takođe, ne možemo da zaboravimo na haljine sa visokim strukom. Ovo je još jedna besprekorna opcija za žene sa širokim kukovima. Osim toga što ih „maskiraju“, takođe i naglašavaju vaš struk.

Pročitajte Najnovije fotografije - Šta se dogodilo Marijani Mateus?

Suknje

Suknja A-kroja, suknje od tila, široke suknje – svi ovi modeli pristaju ako imate široke kukove. Možete ih kombinovati sa uskom majicom ili sa opuštenom bluzom, samo ih obavezno upašite.

Pantalone i farmerke

U vašem garderoberu treba da budu široke pantalone napravljene od laganih tkanina, ravnih nogavica ili banana pantalone koje zbog svojih nabora skrivaju kukove.

Jakne i ogrtači

Što se tiče jakni, dajte prednost dugim modelima koji se završavaju ili ispod ili iznad sredine butine – vizuelno će ih smanjiti. Kada birate kardigan, sledite sličan princip, a još bolje kupite veći model u koji možete da se umotate kao u ćebe.

 Kako sakriti široke kukove - ove modele izbegavajte

  • Uske farmerke ili pantalone super ističu figuru ali ako vam je cilj kako sakriti široke kukove – izbegavajte ih. Takođe, pantalone sa niskim strukom su loša ideja.
  • Haljine uz telo će isto naglasiti široke kukove, što je šteta ako volite ovaj model. Možete ga eventualno kombinovati uz dužu jaknu, kaput, kardigan ili veliku maramu.
  • Suknja ravnog kroja takođe previše naglašava kukove i nije dobar model ukoliko želite da ih sakrijete

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading