Nepogrešivo u trendu: Blejk Lajvli od glave do pete u hit boji za jesen 2018. (foto)

Autor:

12.09.2018 19:20

Foto:

Foto:



Prema Pantoneu, vodećem institutu za boje na svetu, glavna boja u 2018. trebalo bi da bude jarkoljubičasta. I jeste, ali na revijama vodećih svetskih dizajnera pored nje dominirala je i roze, i to u svim nijansama.

Zahvaljujući milenijalcima puderasta roze popularna je poslednjih nekoliko godina, pa je bila prisutna kod većine dizajnera (Dolce&Gabbana, Moschino, Alberta Ferretti), a neke modne kuće bile su inspirisane fuksija nijansom (Valentino, Jason Wu, Ulla Johnson).

 

Glumica Blejk Lajvli, koja često dobija pohvale za stil od strane relevantnih modnih stručnjaka, u potpunosti je prihvatila nadolazeći trend i od glave do pete se obukla u roze!

Neonska roze (ali i neon svih boja) prisutna je kod Prade, Marnija, Aleksandera Vanga i Balenciage, najčešće na haljinama, ali neretko i na kaputima, jaknama, odelima i obući.

Ako vam se čini da je nežan, pastelni roze kolorit najbolje nositi leti, pogledajte samo kako ga je italijanski dvojac Dolce&Gabbana upotrebio na kaputima, džemperima i bundama od veštačkog krzna. Kapute romantičnog kroja i ženstvenih boja predstavio je i brend Emilio Pucci, čizme od zmijskog krzna Blumarine, krznene prsluke Au Jour Le Jour.

Maja Gašić

Autor