Nova ljubav: Milica Dabović prelazi u modele

Autor:

15.01.2017 18:52

Foto:

Foto:Proslavljena košarkašica Milica Dabović novo je zaštitno lice Irena G brenda.

Nedavno je Milica pozirala u luksuznim bundama iz nove kolekcije Irene Grahovac. U ulozi foto-modela, pred objektivom Andreje Damnjanovića, snašla se podjednako dobro kao i na košarkaškom terenu.

- Do saradnje sa Milicom došlo je sasvim slučajno. Gostovale smo zajedno u jednoj televizijskoj emisiji. Nešto je kliknulo između nas momentalno. Veoma jednostavno i brzo smo se dogovorile da ćemo ući u ovaj projekat. Milica Dabović je prava osoba za Irena G brend: energična, uporna, harizmatična – objašnjava Irena Grahovac, naša najpoznatija dizajnerka modela izrađenih od kože i krzna.

Jedan deo fotografija nastao je na ulicama Beograda, pa je Milica Dabović napravila pravu pometnju među prolaznicima. Kaže da je uživala u svakom trenutku fotografisanja i dodaje:

- Mislim da smo uradili odličnu stvar. Jako sam zadovoljna fotografijama. Inače, pratim Irenin rad godinama. Ona je stvarno posebna, neverovatno kreativna osoba. Izuzetno sam srećna što me pozvala da budem njeno zaštitno lice - ispričala je Milica.

U kolekciji Irene Grahovac za aktuelnu sezonu su glamurozne bunde inspirisane modom 70-ih godina, ali prilagođene duhu novog vremena.

To jeste dominantni svetski trend, ali Irena Grahovac mu je dala svoj prepoznatljivi autorski pečat.

Jako su atraktivne bunde napravljene u više boja, od različitih materijala koje ostavljaju efekat luksuznog pačvorka. Ukrajane su od vešto i pažljivo izabranih materijala različitih kolorita i tekstura. Od boja su zastupljene crna, paleta zemljanih tonova, elektrik plava.​

Podsetimo, Milica je nedavno odlučila da završi reprezentativnu karijeru i tako završi jedn veliku fazu u svom životu.

Sebe više ne vidim tu. Pao mi je kamen sa srca, košarka nije više moja najveća ljubav. Skinula sam teret sa sebe i osetila olakšanje i sreću što ubuduće neću imati posla s takvom vrstom ljudi. Neću igrati s pritiskom, opterećena rečima koje su me bolele. Kao profesionalni sportista dala sam sve od sebe, milion puta sa terena izlazila potpuno srećna i zadovoljna. Ljudi su me voleli i cenili jer sam pružala više od maksimuma. Ne, nisam ja najbolja igračica, ja sam vođa i kapiten. Imam veliko srce i dušu, a to je ono što je potrebno jednom sportisti da vodi tim na terenu. To mi je najveća sreća i satisfakcija.

Komentari. (0)

Loading