Odrekla se firmirane garderobe i sve iznenadila: Mladalački stajling Melanije Tramp koji možete da iskopirate (foto)

Autor:

24.11.2017 19:00

Foto:

Foto:



 

Prošlo je godinu dana otkako je Donald Tramp postao predsednik SAD, a kritike američke javnosti na njegov račun je jenjavaju. Ali, po svemu sudeći, njegovoj supruzi Melaniji je pošlo za rukom da pridobije naklonost nacije.

Ralf Loren i Kristijan Lubuten za ledenu Aljasku: Savršenim stajlingom Melanija Tramp ućutkala zlobnike (foto)


Makar onaj modno osvešteni deo Amerikanaca. Ako joj i zameraju kruto ponašanje i ledeni izraz lica, ne mogu da joj ospore modne izbore. Nakon Džeki Kenedi, Melanija je prva predsenikova supruga o čijem stilu pišu svi svetski mediji...


Besprekorno elegantna i šik, lepa Slovenka uvek ima savršen autfit za svaku priliku. Međutim, njeno jučerašnje pojavljivanje na Floridi povodom proslave Dana zahvalnosti, mnoge je iznenadilo.


Umesto vrtoglavih Lubuten potpetica, Melanija je došla u patikama! I to modelu koji je jednom već nosila na radnoj akciji u bašti Bele kuće.

Mladalački i ležerno: Melanija Tramp u obući koju obožavamo (foto)

A ono što su modni znalci odmah primetili, jeste izostanak firmirane garderobe! Jednostavna roze-bela košulja i tamne "skinny" pantalone mogu se naći u bilo kojoj robnoj kući... A ni ovo nije prvi put da je Melanija obukla istu košulju...


Prva dama je nosila i teget kačket, koji je postao njen novi omiljeni aksesoar u "ležernoj varijanti".


Ipak, ovakav odabir garderobe nije bio nepromišljen, naprotiv. Budući da je već istrpela kritike zbog "visoke mode" u situacijama u kojima je doterivanje neprikladno (poput čuvenih vrtoglavih štikli prilikom obilaska područja zahvaćenih poplavama), Melanija je naučila lekciju.


Kako je planirano da ona i Donald Dan zahvalnosti provedu u u društvu pripadnika američke obalne straže u gradu Rivijera Bič, prva dama je smatrala da ovakva prilika zahteva nešto skromniji autfit.

A post shared by Kar.Kil. (@makeitgolden) on Nov 23, 2017 at 2:28pm PST

Maja Gašić

Autor