Neočekivan izbor: Autfit Viktorije Bekam za božićne praznike će mnoge iznenaditi (foto)

Autor:

18.12.2017 16:38

Foto:

Foto:



Svakim danom smo sve bliži Novoj godini i dok većina dama već paniči oko toga šta će obući za najluđu noć, Viktorija Bekam o tome ne brine. Kako je otkrila u razgovoru za britansko izdanje magzina "Vogue", ona već zna u čemu će dočekati Božić.

Ponosna mama Viktorija: Sva ljubav sveta stala u jednu fotografiju

Bivša članica sastava "Spice Girls" i uspešna modna kreatorka novogodišnje praznike ipak neće dočekati u nekoj svojoj kreaciji, kako bi to većina pomislila.


S obzirom na to koliko će imati posla oko priprema Božića, sada kada je njen najstariji Bruklin došao kući i cela porodica je na okupu, Viktorija kaže da će imati vrlo malo vremena za presvlačenje i smišljanje savršene odevne kombinacije.


Pa tako očekuje da će praznike provesti u bade mantilu. Naravno, ne bilo kakvom, već brendiranom, kako to i pristaje jednoj modnoj ikoni poput nje.

- Zaista neću imati puno vremena da se doteram. Kada sam snimala naslovnu stranu za "Vogue" , Harper i ja smo dobile bade mantile sa njihovim logom, tako da će to najverovatnije biti moja večernja toaleta za Božić - kroz smeh je ispričala Viktorija.

Maja Gašić

Autor