Detalj koji je miljenicu Holivuda učinio još slađom

Autor:

05.12.2016 14:42

Foto:

Foto:Dženifer Aniston važi za jednu od najšarmantinijih glumica Holivuda, zbog nesvakidašnje lepote i harizme kojom zrači. Duga negovana kosa i savršena linija su ono po čemu je prepoznatljiva već decenijama.

Ova 47-godišnja glumica vrlo retko eksperimentiše sa svojim imidžom i drži se klasičniih, proverenih komada. U njenom garderoberu preovladava jednostavna odeća, ali ona ipak, važi za modnu ikonu današnjice- jer uvek izgleda besprekorno.

Kada se sa bliskim prijateljima prošetala ulicama Njujorka pokazala je jednu malu novinu u imidžu. Naime, glumica je počela da nosi naočare za vid, koje joj sudeći po komentarima, savršeno pristaju.

Svetle  izbledela farmerke koje ističu njene savršeno vitke noge, uklopila je sa crnim čizmama i bundom i još jednom dokazala da je lepota u jednostavnosti!

Jedna od stvari koje su obeležile devedesete godine je i frizura koju je Dženifer nosila kao Rejčel u seriji "Prijatelji". Stislista i frizer Kris  Mekmilan je za britanski Telegraf otkrio kako je došao na inspiraciju da napravi ovu kultnu frizuru.

-Dženifer i ja smo bili prijatelji pune dve decenije. Tada je imala izuzetno dugu kosu sa šiškama, a ja sam želeo da uradim nešto potpuno drugačije.  Isekao sam joj kosu stepenasto, tako da se uklopi sa šiškama - ostalo je istorija,

 

Komentari. (0)

Loading