Prolećni trendovi

Obucite ovo za svadbu, bićete u centru pažnje: Svi će vas primetiti

Autor:

27.05.2023 16:00

Foto: Charley Gallay GettyImages

Foto: Charley Gallay GettyImages

Ukoliko za svadbu ili neku drugi svečanost odaberete metalik nijanse, bićete u centru pažnje



Vodeći svetski dizajneri i modne kuće uvrstili su srebrnu, zlatnu  i druge metalik nijanse u svoje nove kolekcije, što trendi damama pruža mnoštvo mogućnosti da odabirom odevnih predmeta i aksesoara u ovim bojama izgledaju perfektno stilizovane. Ukoliko uvek imate dilemu šta da odaberete, obucite ovo za svadbu, bićete u centru pažnje. 

Pročitajte Ni minić, ni haljina, ni pantalone: Ceca u nikad viđenom izdanju, noge svi komentarišu, trebalo je hrabrosti

Dimitrios Kambouris Getty images

 

Metalik se na velika vrata vratio ovog modnog proleća. Srebrne i zlatne nijanse popularne su i kad je reč o garderobi i aksesoarima. Ako vam je previše da se odenete u metalik od glave do pete, kao što preporučuju poznate kuće Gucci, Versace i Chanel, možete odabrati samo neki detalj koji će vašem stajlingu doneti dašak futurizma. Osim srebrnih tonova, u modi su i zlatni, u nijansama žutog i ružičastog plemenitog metala.

Pridržavajte se pravila da je manje više, pa odaberite neki model svedenog kroja, da bi materijal mogao da dođe do izražaja. Bićete primećeni, a nećete svojim stajlingom ugroziti mladu, koja ipak treba da bude najzapaženija na svom venčanju. 

Pročitajte Može i ovako na kraljevskom dvoru- Kejt Midlton u kombinaciji koju Srpkinje obožavaju (foto)

daniele-la-rosa-messina-unsplash

 

Ukoliko vam se čini previše da sijate od glave do pete, odlučite se za jedan metalik komad, recimo suknju, i uklopite je sa svedenijom, košuljom ili blejzerom jednostavnog kroja. Stajling možete upotpuniti efektnim komadom zlatnog ili srebrnog nakita, poput upadljive ogrlice ili glomaznih minđuša. 

Komentari. (0)

Loading