Ovaj komad ovog leta dostigao je kultni status, oduševićete se!

Autor:

21.08.2021 12:35

Foto:

Foto:

Ovog leta svetla torba dostigla je kultni status - nosite je od jutra do večeri, a neka bude taman toliko velika da u nju stanu kartica, ključevi i sjaj za usne



Potražnja za dizajnerskim torbama za vreme pandemije ne samo da nije opala nego se i uvećala. No opet, modne kuće razmišljale su praktično, pa su ponudile nešto klasičnije komade - one koji mogu da izdrže test vremena. Među njima je i mala bela tašna, koju su prvo počele da nose velike svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Hejli Biber, a onda, kako to obično biva, i sve devojke na svetu.

gettyimages

 

Iako bela, ova torba je sve samo nije neupadljiva, posebno ako ima potpis Bottega Veneta, Jacquemus Le Chiquito, Saint Laurent, Prada. Najčešće se pravi od najmekše moguće kože, a može biti mrežasta, klač, mala i velika, sa lancima, logom. Slaže se uz apsolutno sve autfite i boje, a najbolje dolazi do izražaja kad je odeća šarena ili crna. Ne morate je uklapati sa koloritom cipela ili ostalih aksesoara, a ako ste ponosni na svoju malu belu tašnu, obucite se tako da ona dođe do izražaja.

Pročitajte i Ovaj ultraseksi komad spasiće vas kada "nemate šta da obučete"!

gettyimages

 

Nakon malenih torbi koje su preplavile modno tržište proteklih godina, upravo zbog pomenute praktičnosti, sada su tašne malo veće, taman tolike da u njih staje ono osnovno: novčanik, ključevi, telefon, ogledalce, sjaj za usne. Ukoliko ne možete da zamislite život bez ogromne torbe, pogledajte bele Rive Gauche modele modne kuće Saint Laurent, “vegetarijanske” Stella McCartney, pletene Loewe, woody brenda Chloé, sportske Isabel Marant.         

Komentari. (0)

Loading