Poslednji Božić u Beloj kući - Melanija Tramp najbolje sačuvala za kraj! (foto)

Autor:

21.12.2020 17:45

Foto:

Foto:



Kako je njen suprug i još uvek aktuelni predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izgubio nedavne izbore, ovo predstavlja poslednji Božić koji će Donald i Melanija provesti u Beloj kući, a prelepa Slovenka potrudila se da ostane upamćen još dugo vremena.

Njen stil, osećaj za kombinaciju, kao i način na koji je ponela svaki 'outfit' tokom svoje 'vladavine' sigurno će se prepričavati, međutim, ovog puta ipak, Melanija je prevazišla samu sebe,  te se čini da je najbolje ostavila za kraj.

Pročitajte i Poslednji praznici u predsedničkoj rezidenciji: Evo kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Naime ona i njen suprug pozirali su za tradicionalnu Božićnu fotografiju na dekorasnom stepeništu Bele kuće, a oboje su se odlučili za elegante smokinge, koji su zaista upečatljivi. Melanija je u potpunosti ispratila svog supruga, odlučivši se za jednostavnu večernju eleganciju, zasijavši u beloj košulji i njenim prepoznatljivim izborom obuće - otmenim salonkama.

Njene kombinacije oduvek su predstavljale presedan u svetu mode, neverovatna doza smelosti ispraćena perfektnom elegancijom, njen je zaštitni znak. Odlazeća Prva dama je sasvim sigurno postavila visoke standarde za sledeću damu koja se bude našla u 'njenim' cipelama.

Ukoliko se prisetimo pređašnjih portreta iz 2017. i 2018. godine, kada se par slikao u potpuno drugačijem okruženju, a Melanija striktno nosila haljine ovo predstavlja zaista presedan.