Ovakav modni promašaj Melanije Tramp niko nije očekivao

Autor:

05.01.2021 19:00

Foto:

Foto:



Iako važi za modnu ikonu čiji je stil najčešće besprekoran, čak i Melanija Tramp ponekad napravi modni promašaj. Visok društveni položaj i manekenska građa odlazeće prve dame doprineli su da njen stil uvek bude u centru pažnje. Pa ipak, nedavno izdanje i neobičan zimski kaput naišli su na nepodeljene kritike fashion znalaca. (Pročitaj: Jelisaveta Orašanin – U iščekivanju najlepšeg događaja)

U vrećastom kariranom kaputu Melanija je skoro neprepoznatljiva, a iako je u pitanju dizajnerski komad Balenciaga od skoro 3.000 dolara, utisak je razočaravajuć. Bezoblični kroj u potpunosti je prikrio njenu vitku figuru, a krajnji utisak nisu uspele da poprave ni Diorove čizme.

Melanija Tramp - Modni promašaj nije joj svojstven

Melanijin garderober ispunjava prefinjena toaleta najprestižnijih brendova, a podjednaku pažnju posvećuje izboru obuće i pratećeg aksesoara. (Pročitaj: Poslednji Božić u Beloj kući – Melanija Tramp najbolje sačuvala za kraj! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

U zimskom periodu Melanija Tramp preferira tamnije boje, ali ne odriče se visokih potpetica. (Pročitaj: Ko je kriv - Melanija Tramp pobesnela zbog Megan Markl)

Lana Dedić

Autor