Melanija i Donald Tramp prvi put nakon izbora u javnosti: Prva dama ponovo je 'ukrala' pažnju prisutnih!

Autor:

07.12.2020 12:15

Foto:

Foto:Melanija Tramp pravi je primer da lepoj ženi sve lepo stoji, prva dama Amerike pažnju privlači šta god da obuče.

Sada već odlazeći predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ostaće upamćen po brojnim stvarima, a među onim što je najupečatljivije svakako će biti besprekoran modni ukus njegove supruge. Melanija je oduvek važila za ženu istančanog ukusa, koja je privlačila pažnju gde god se pojavi.

Iako je ove godine proslavila jubilarni pedeseti rođendan, zadržala je manekensku liniju, a ukus za modu s godinama joj se samo poboljšao.

Donald Tramp uživa veliku podršku svoje supruge!

Donald Tramp posetio je grad Valdostu, kako bi učestvovao na političkom skupu. To je ujedno bilo i njegovo prvo zvanično javno pojavljivanje od kontraverznih predsedničkih izbora, društvo mu je kao i obično pravila njegova voljena supruga Melanija. Prva dama još jednom je pažnju prisutnih privukla na sebe, besprekornim 'outfitom'.

Pročitajte i: Poslednji praznici u predsedničkoj rezidenciji: Evo kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću

Melanija Tramp

Melanija i Donald, foto: Spencer PlattGetty Images News via Guliver

Naime, poznato je da Melanija obožava da nosi mantile, u garderobi ih ima, čini se, bezbroj. Oni su često deo njenih odevnih kombinacija, a nosi ih od svih materijala i u svim bojama. Ipak najčešće su krojeni tako da ističu njen besprekoran struk i naglašavaju figuru.

Tako je bilo i ovog puta. Melanija Tramp je za pomenuti skup odabrala crnu haljinu jednostavnog dezena koja se nazirala ispod savršenog kaputa. Reč je o kožnom strukiranom modelu kaputa marke Aleksandar Mekvin, tamno crvene boje. Kombinaciju je upotpunila efektnim salonkama na visoku štiklu bele boje s crnim prugama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

Modni kritičari složni su u oceni da je Melanija zaista postavila visoke modne standarde u Beloj kući. Svakoj sledećoj prvoj dami biće izuzetno teško, gotovo nemoguće da dostigne nivo na kome je bivša manekenka.