Spektakularna inauguracija Džoa Bajdena - Jedna dama 'ukrala' svu pažnju! (foto/video)

Autor:

21.01.2021 14:00

Foto:

Foto:



Jučerašnji dan obeležila je inauguracija novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ovaj svečani čin sam po sebi privlači mnogo pažnje, ipak brojne poznate dame koje su se pojavile u raskošnim toaletama na kratko su ukrale pažnju svih prisutnih. Ceremonija je prošla u znaku predsedničke zakletve, muzike, novih obećanja, a osim redovnog potokola mnogi su bili oduševljeni kako su poznate dame iznele ceo događaj, ipak jedna je posebno oduševila svetsku javnost.

Pročitajte i Život Brižit Makron pre udaje za predsednika Francuske: turbulentan i neuspešan brak!

Bajden i njegova supruga, foto: Alex Brandon-Pool/Getty Images

Barak i Mišel Obama, Foto: Rob Carr/Getty Images via Guliver

Pored prve dame Džil Bajden i potpredsednice Kamale Haris, tu je bila i Mišel Obama, ali i Lejdi Gaga i Dženifer Lopez koja je došla u pratnji svog supruga Aleksa Rodrigeza, a koje su juče nastupale u Kapitolu.

Dženifer lopez i Aleks, Foto: Alex Wong/Getty Images via Guliver

Njihov muzički performans oduševio je sve prisutne. Pop zvezda Ledi Gaga pevala je državnu himnu, a Dženifer Lopez održala je nezaboravni nastup na polaganju zakletve Džoa Bajdena kao 46. predsednika SAD.

Pročitajte i Poslednji praznici u predsedničkoj rezidenciji: Evo kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću

Lejdi Gaga, Foto: Jonathan Ernst-Pool,Andrew Harnik-Pool/Getty Images via Guliver

Očekivano, mnogi pogledi bili su usmereni ka Lejdi Gagi koja je blistala u raskošnoj Schiaparelli kreaciji, te pop zvezdi Džej Lo koja je blistala u beloj Chanel kombinaciji od glave do pete.

Dženifer Lopez, foto: Kevin Dietsch-Pool,Jonathan Ernst/Getty Images via Guliver

Međutim, najveće oduševljenje izazvala je Mišel Obama koja je bila veoma elegantna u bordo kombinaciji kaputa i pantalona sa širokim nogavicama dok su se Džil Bajden i Kamala Haris odlučile za proverenu varijantu, koja ni ovog puta nije omanula.

Pročitajte i Prva žena tamne puti koja je potpredsednica SAD: Kamala Haris život je posvetila borbi za prava manjina!

Kamala Haris, foto: Patrick Smith,Lo Scalzo-Pool /Getty Images via Guliver

Barak i Mišel Obama, foto: Lo Scalzo-Pool/Getty Images via Guliver

Melanija Tramp nije prisustvovala inauguraciji, ali je njeno poslednje pojavljivanje s Donaldom Trampom ostavilo veliki utisak. Širok osmeh na njenom licu mnogi su protumačili kao zadovoljstvo što više nije prva dama, tako da mnogi nisu ni primetili njenu, kao i uvek, savršenu modnu kombinaciju, kojom je ostavila svojevrsni potpis na funckiju prve dame Sjedinjenih Država, te je pitanje da li će, barem u modnom smislu, Džil moći da joj parira.

Melanija i Donald Tramp, foto: Noam Galai, Pete Marovich - Pool/Getty Images via Guliver

Koja dama je na vas ostavila najjači utisak?