Dženifer Lopez ponovo dominira crvenim tepihom, međutim njena frizura iznenadila je kritičare! (foto)

Autor:

23.11.2020 13:16

Foto:

Foto:



Dženifer Lopez ponovo je 'ukrala' svu pažnju na dodeli Američkih muzičkih nagrada!

Latino diva dominirala je scenom kao što to obično biva, njen nastup bio je prepun seksepila, savršena predstava za sve sladokusce. Dominirala je i crvenim tepihom, te je pokazala i dokazala po ko zna koji put da je njeno telo savršeno izvajano i u šestoj deceniji života, međutim jedna stvar nije promakla kritičarima, a to je njena frizura.

Dodela Američkih muzičkih nagrada (American Music Awards) održana je juče, a protekla je u znaku Dženifer Lopez, kao i obično pevačica je svu pažnju reflektora privukla na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Za svečani prijem na crvenom tepihu, Džej Lo je odabrala savršen srebrni komplet iz Balmain kolekcije za proleće 2021. godine, a mnogi kritičari složili su se da na njoj, s njenim čuvenim oblinama, izgleda još bolje nego na modelu.

Pročitajte i: Lea Kiš oduvek je važila za atraktivnu ženu, a njena ćerka prevazišla je i nju! (foto) 

Međutim, mnogi su primetili i jedan detalj koji 'bode' oči.

Naime, takozvani izgled 'mokre kose' već neko vreme nalazi se na listi manje poželjnih frizura, posebno u periodu kada dominira hladnije vreme. Iako su neke žene kroz istoriju uspele da pomenuti stil iznesu u svečanim prilikama to je prava retkost, a u većini slučajeva takav izbor predstavlja potpuni promašaj. Preti da naruši kompletan stajling, te izaziva podrugljivi i negatvine komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kako se vama sviđa stajling latino dive, te da li mislite da je napravila pravi izbor kada se odlučila za pomenutu frizuru?