Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda

Autor:

17.08.2020 12:29

Foto:

Foto:



Nikol Kidman godinama je važila za najlepšu ženu Holivuda

Nikol je godinama važila za najlepšu ženu Holivuda, a tu titulu je ponela zahvaljujući svom neodoljivom osmehu i prirodnoj lepoti kojom je zračila. Apsolutno nikoga nije ostavljala ravnodušnim, prelepa glumica plenila je uzdahe gde god se pojavila.

Ipak pedesettrogodišnja Nikol nije ostala imuna na trend estetskih operacija koji je uzeo maha, pogotovo u životima poznatih.

Iako retko koja poznata ličnosti govori otvoreno o tome, javna je tajna da se velika većina odlučila na korekcije, bilo da su one manje, na oko neprimetne, ili su od onih koje prave razliku.

Ovo je njena tajna: Nikol Kidman otkrila kako održava vitku liniju u šestoj deceniji 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Jun 24, 2020 at 1:28pm PDT

lice bez emocija

Na prvi pogled savršena, bez ijedne bore, fleke, ili nepravilnosti na licu pedesettrogodišnja Nikol izgubila je ono nešto što je uvek činilo posebnom, taj široki osmeh koji je mnoge ostavljao bez daha, savršene nesavršenosti koje su njenu ličnost činile posebnom.

Holivudska glumica, kao i mnoge njene koleginice težila je savršenom, ne znajući da je savršenstvo upravo ono što je ona bila, nekada, pre nepotrebnih zahvata.

Nikol Kidman i Hju Grant: Prvi poljubac

 

Istinsko savršenstvo ili zabluda

Savršenstvo definisano ustanovljenim izgledom, nametnutim od strane producentskih kuća, ne pretstavlja istinsko savršenstvo.

Svako je savršen na svoj način, poseban i jedinstven, u tome je lepota ljudskog bića, kada društvo shvati i prihvati tu činjenicu, a estetske operacije budu svedene na minimum, možda uvidimo istinsku lepotu koja krasi svakoga od nas!

Nikol Kidman i Kit Urban: Ljubav se ne može sakriti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Jul 17, 2020 at 3:55pm PDT