Viktorija Bekam: Da, imam bore i to je sasvim uredu

Modna dizajnerka, bivša “Spajsica”, supermama i savršena supruga, Viktorija Bekam nedavno je održala reviju svoje nove kolekcije za narednu sezonu, ali i kozmetičku liniju.

U nedavnom intervjuu za britanski Glamour, Viktorija je objasnila da ne želi da krije bore i da je akcenat na nezi i prirodnom izgledu.


– Ima nešto oslobađajuće u prihvatanju činjenice da imam 45 godina, puna samopouzdanja i zadovoljna. Želim da pošaljem poruku da svako treba da se oseća kao najbolja verzija sebe. Da cenite to što imate. Želim da kažem ljudima da prihvate ono što jesu – naglasila je, ističući da je zadovoljna svojim izgledom.

Da, i vi i ja imamo bore – i to je u redu – poručila je.

Nova modna kolekcija inspirisana je devedesetima ali i borbom za prava žena, a sada se nada da će poruku osnaživanja preneti i njena nova kompanija za negu kože, Beckham Beauty.

– Verujem da ljudi žele da vide fotografije koje su prave. Kada smo birali promo fotke, nismo se trudili da ih savršeno retuširamo. Mrzim konstrukcije “protiv starenja” i “protiv bora” – o čemu se tu radi? Akcenat treba da bude samo na negovanju kože – objasnila je Viktorija.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi