Tanja Vojtehovski

Tanja Vojtehovski sa ćerkom kuću izgradila od nule, jedan komad nameštaja sigurno do sada niste videli (foto)

Autor:

21.06.2024 14:29

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Dom Tanje Vojtehovski nalazi se pored reke, mislila je na svaku sitnicuDom Tanje Vojtehovski verovatno se može svrstati u jedan od najlepših domova poznatih.

O čitavom procesu izgradnje kuće voditeljka je izveštavala pratioce na Instagramu, a potom je pokazala i finalni rezultat.

Instagram

 

Njena kuća nalazi se na imanju pored reke, daleko od gradske vreve, a osim glavne kuće na imanju se nalazi i nekoliko pomoćnih objekata.

Prostrani dnevni boravak je u čitavom prizemlju kuće, dok se na spratu nalaze spavaće sobe. Voditeljka se pobrinula da njena kuća bude topla tokom zimskih dana, te je ugradila kaljevu peć ukrašenu smaragdnim pločicama koje su nesumnjivo unikat.

Pročitajte Prepolovila se - Tatjana Vojtehovski ne liči na sebe, dijeta je učinila svoje

Šareni tepisi i vintidž lusteri doprinose boho estetici na čitavom imanju i daju mu originalnu notu.

U dekorisanju doma Tanji Vojtehovski pomogla je ćerka Tijana, pa su enterijer maksimalno pirlagodile svojim potrebama i stvorile pravu oazu. 

- U životu nisam ložila vatru. Ako mi nešto nije strano u životu, to su novi počeci. Nemojte da vas godine zavaraju da je kasno, da vam ne potegnem moje. Novi dom, novi početak - napisala je Tanja ispod fotografije svog novog doma u novembru.

 

 

Komentari. (0)

Loading