Tatjana Vojtehovski

Prepolovila se: Tatjana Vojtehovski ne liči na sebe, dijeta je učinila svoje

Autor:

01.12.2023 11:15

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Dijeta Tatjane Vojtehovski je dala rezultate, nikad lepše nije izgledala



Posle duže medijske pauze Tatjana Vojtehovski konačno se pojavila u javnosti. Njen izgled u šestoj deceniji privukao je veliku pažnju, a dame nisu mogle a da se ne zapitaju koja je njena tajna.

Ata Images

 

Kao neko ko vodi računa o sebi, svom zdravlju i izgledu, voditeljka pažljivo bira namirnice koje unosi u svoj organizam, a dijeta Tatjane Vojtehovski dala je fenomenalne rezultate. 

Dijeta Tatjane Vojtehovski više nije tajna

- Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života - poručila je šaljivo voditeljka koja je zarad dobrog zdravlja, ali i izgleda pre više od godinu dana iz ishrane izbacila šećer i sve vrste brašna.

- Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone.

Iako dijeta Tatjane Vojtehovski nije bila rigorozna, rezultati su i te kako vidljivi, a mnogi smatraju da voditeljka u šestoj deceniji izgleda bolje nego ikada.

Pročitajte Tatjana Vojtehovski - Nema više razloga za strah

- Za ovih godinu dana nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje - otkrila je ona, piše hellomagazin.rs.

Komentari. (0)

Loading