Nikolina Pišek

Nikolina Pišek hrabro gazi šestu deceniju, a ima telo dvadesetogodišnjakinje, kako?

Autor:

08.04.2024 17:33

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Izgled Nikoline Pišek je nestvaran u 50. godini, sve žene se pitaju kako je ovo moguće?Danas je Nikolina Pišek ponosno zakoračila u šestu deceniju života proslaviviši 51. rođendan.

Da, dobro ste pročitali, toliko svećica sa torte oduvala je popularna voditeljka, a tema koja se odmah nameće jeste kako je izgled Nikoline Pišek i u ovom dobu savršen kao kod dvadesetogodišnjakinja?

Mirko Tabašević

 

Na besprekornoj liniji zavide joj i devojke uzrasta njene starije ćerke koja ima tek dvadeset i neku, međutim, zgodno telo nije došlo samo od sebe.

Pošto je nebrojeno mnogo žena pita za savet, voditeljka je tek nedavno otkrila da li vežba, te u čemu je tajna njene vitke figure.

Izgled Nikoline Pišek besprekoran je zahvaljujući ovome

Iako genetika igra važnu ulogu kada je u pitanju izgled Nikoline Pišek, ona nije presudna, već upornost, trud, volja i puno odricanja.

- Vežbam dugi niz godina. Poslednje dve godine slabije zbog sleda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest meseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina.

Miloš Nadaždin

 

Neko od obožavalaca postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, muzika prava, a žene lake...

Na pitanje kako se hrani, odgovorila je pomalo začuđujuće ali iskreno:

Pročitajte Kakav obrt - Miša Grof povukao sve tužbe protiv Nikoline Pišek

- Pomalo neredovno. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena.

Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljka.

Jednu damu sa Instagrama zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savet od Nikoline.

Mirko Tabašević

 

- Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tečnosti da pokrene limfu - savetovala je Pišek.

Kad me pitaju jedem li išta i šta jedem? Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jednog primera laganog i prefinog obroka.

Tanki omlet, s nadevom od sira i spanaća te salata od matovilca kao prilog. Divotica - napisala je Nikolina ispod fotografije.

Podrazumeva se da je za njenu izvajanu figuru pored genetike zaslužan i trening jer zaista godinama održava svoju vitku liniju.

 

Komentari. (0)

Loading