Nikolina Pišek

Velika promena posle Vidojeve smrti: Nećete je prepoznati

Autor:

07.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Nikoline Pišek: novi početak i novi izgled popularne voditeljke



Izgled Nikoline Pišek: poznata voditeljka leto je provodila u društvu svoje mlađe ćerke Une Sofije u rodnoj Hrvatskoj, gde su se odmarale u zagrljaju primorja i porodice, koja im je usled teškog period pružila podršku i utehu. Majka i ćerka su vreme provodile na plaži, krstareći hrvatskim primorijem, kao i u vodenim avanturama pored bazena. Nikolina je letnji period iskoristila da se odmori, prikupi snagu, ali i da razmisli o svojoj karijeri i novim poslovnim angažmanima. Došao je septembar, a sa pravim danima i radne obaveze kako za mlađu naslednicu Unu, koja je krenula u drugi razred, tako i za voditeljku koja se vratila na male ekrane.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Pročitajte Vidoja više nema: Od koga se danas ne razdvaja

 

Poznato TV lice, svoju karijeru je započela u rodnoj Hrvatskoj kada je nakon dilpomiranja na fakultetu arhitekturep rofesionalnu televizijsku karijeru započela u emisijama koje imaju zabavan i lifestyle format na Hrvatskoj-radio televiziji. Njena karijera je nakon toga krenula uzlaznom putanjom, pa je tako imala priliku da radi projekat "Ples sa zvijezdama" sa kolegom Ištvanom Vargom. Nakon čega je vodila zabavnu emisiju "Na domaćem terenu" sa Mirkom Fodorom, posle koje je usledilo muzičko takmičenje "Operacija trijumf", "In magazin" i zabavno-informativna emisija "Red carpet light". Bila je voditelj u rijalitiju "Farma", hrvatskoj verziji dve sezone zaredom. 

Kada je njena voditeljska karijera u Srbiji u pitanju, ona je svoje prve korake napravila vodeći rijaliti program "Veliki brat". Tokom svog višegodišnjeg televizijskog angažmana, menjala je nekoliko televizijskih kuća, vodeći emisije muzičkog, zabavnog i informativnog žanra, kao što su: ""Bulevar B92", "X faktor" i "Excluziv". Nakon nekoliko godina, 2018. je potpisala ugovor sa televizijskom kućom Happy, na kojoj je vodila emisiju "Soba sreće" sa kolegom Ivanom Bauerom.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Nikolina je nedavnom objavom na svom Instagram profilu objavila da usled rasprave i torture koja traje nekoliko nedelja od strane njenog svekra Miše Grofa, ona mora da razmišlja o svojoj deci i njihovom dobrostanju, životu i školovanju, pa je tako čitavu situaciju prepustila odgovornim institucijama. Kako je poznata voditeljka rekla u intervjuu za magazin Story: "Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila u stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biloškog dede.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Iako će raditi u Beogradu, svojevremeno je izjavila da se neće preseliti u srpsku prestonicu, jer njena ćerka je već krenula u drugi razred, navodeći da je njenom pokojnom suprugu i njoj Zagreb bio životni cilj i da su tamo krenuli sa gradnjom kuće, dok je on bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva.

Nedavnom objavom na gorepomenutoj društvenoj platformi, pokazala je njen novi izgled, usled neodlučnosti da li da promeni svoju boju kose, koja je njen zaštitni znak, odnosno pitajući svoje pratioce, praveći glasanje, da li da se ofarba u platinato plavo i time napravi veliku promenu.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

16.01.2023 13:53

Smrt muza joj ocito pase