Nikolina Pišek

Osmeh i bezuslovna ljubav: Sa kime uživa u šetnji parkom

Autor:

25.10.2022 20:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Nikolina Pišek uživa sa mlađom ćerkom u šetnji



Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek se u teškom i bolnom periodu koji se trudi da prebrodi, od kada je ostala bez supruga, poznatog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, odlučila da se vrati na male ekrane. Pa, je tako krenula da radi kao voditeljka na televiziji Una, a kako je nedavno izjavila vraćanje na male ekrane je raduje, jer se vraća profesiji koju voli, radujući se novim temama, razgovorima, ali i energijom koja u studju vlada. Rekavši da će joj to doneti stabilnost i novi početak koji će od sada biti njena realnost, jer je nakon tekstonskih poremećaja koji su se dogodili, treba nešto što će joj dati sigurnost, kako njoj tako i njenim ćerkama, o kojima ona treba da brine i kojima je ona sada jedini oslonac i podrška.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

 

Pročitajte Poznata voditeljka opet nasmejana - Ko joj pruža snagu i vraća osmeh

 

Lepa voditeljka je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije na kojima sa svojom mlađom ćerkom, koju je dobila u braku sa Vidojem, Unom Sofijom uživa u šetnji parkom, nasmejana. Dok je u pozadini pesma Kerri Browna "A Letter to My Daughter", sa stihovima: "Kada si dete, ceo svet je igralište", "Bezuslovna ljubav", "Jednostavne stvari koje čine da se pamti jedan poseban dan".

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Voditeljka se vratila na male ekrane projektom u kojem će pričati o različitim životnim temama: "Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe - naglasila je tom prilikom poznata voditeljka. Iako Nikolina sa svojom naslednicom živi u Hrvatskoj, gde je mala Una krenula u drugi razred, a  kada Nikolina snima emisiju ima smeštaj u jednom prestoničkom hotelu, kao i avionske karte od Zagreba do Beograda, trudeći se da svo slobodno vreme provodi sa svojom naslednicom.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading