Duško Tošić

Na Dedinju luks vila, ali Tošićevo srce želelo je nešto sasvim drugo, na 70 km od Beograda to je i stvorio

Autor:

08.04.2024 12:38

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Porodična kuća Duška Tošića je renovirana, evo kako danas izgleda, bićete iznenađeni



Trošna kuća Duška Tošića koja se nalazi u selu Orlovat nadomak Zrenjanina danas je do detalja sređena porodična vila u kojoj glavnu reč vodi njegova majka Nikoleta.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nekadašnji fudbaler rođen je u porodici koja je, izuzev ljubavi, imala malo toga da mu pruži, zbog čega je on odrastao u izuzetno teškim uslovima.

Pročitajte Niko nije mogao da nasluti, Jelena Karleuša je Dušku Tošiću posvetila ovu prelepu baladu (video)

Iako danas ima sve što poželi, luksuzne nekretnine, markiranu odeću, skupa kola, Duško nije zaboravio svoje korene, a u prilog tome govori činjenica da u rodno mesto odlazi kad god mu to obaveze dozvole.

Porodična kuća Duška Tošića je pre nekoliko godina renovirana i pretvorena u pravi porodični dom ispunjen neizmernom ljubavlju i toplinom.

youtube printscreen

 

Ipak, zbog poslovnih obaveza i činjenice da njegove naslednice Atina i Nika žive u Beogradu, danas u rodnoj kući sportiste, većinu vremena sama provodi Duškova majka Nikoleta.

Pročitajte Na ivici suza, Jelenu Karleušu savladale emocije - Život bih dala za Duška, uvek ću ga voleti

Zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo da je još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše tokom vikenda posetio rodno mesto gde je uživao na obali reke Tamiš.

Sunčan dan iskoristio je kako bi u miru pecao, a prelep prizor podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Podsećanja radi, Duško nikada nije krio koliko je vezan za svoju majku Nikoletu i sestru Katarinu koje su mu bile najveća podrška u životu i koje su dobro prihvatile njegov brak sa Jelenom.

Komentari. (0)

Loading