Šta dalje?

Kraj je neminovan? Potez sestre Duška Tošića otkriva istinu o njegovom braku s Jelenom Karleušom

Autor:

26.01.2022 20:00

Foto:

Foto:

Sestra Duška Tošića jednim potezom nagovestila je mogući kraj braka koji je godinama tema broj jedan u domaćim medijima.



Konstantni napisi u domaćim medijima o braku popularne pevačice Jelene Karleuša i fudbalera u penziji Duška Tošića uticali su na njihov odnos, no poslednja u nizu spekulacija o ni malo prijatnoj situaciji koja se dogodila uoči Božića u Duškovom i Jeleninom porodičnom domu čini se dobrano je uzdrmala njihov odnos.

Iako se isprva činilo da će supružnici uraditi sve kako bi svoj brak sačuvali, potez sestre Duška Tošića mogao bi da znači početak kraja za njihovu ljubav.

Pročitajte Ona je za to majstor: Dragana Mirković potražila pomoć od Jelene Karleuše

Instagram

 

Naime, Karlueša je u jeku navodne drame odlučila da spakuje kofere, te sa naslednicama otputuje u daleki Dubai, gde je spektakularnim nastupom oduševila svetsku javnost, a u isto vreme onemogućila je svojim nasednicama da prisustvuju rođendanu svog oca.

S druge strane, Duško je otputovao kod majke i sestre u rodni Zrenjanin, gde je u toku dana proslavio divan dan s porodicom, da bi u večernjim satima, sa prijateljima rođendan upriličio slavljem na obližnjem salašu.

Pročitajte Kao da se ništa nije dogodilo: Jelena Karleuša blista u bikiniju, a tek da vidite njene ćerke

Instagram

 

Potez sestre Duška Tošića otkrio isitnu

Duškova majka i sestra oduvek su bile u odličnim odnosima sa snajkom, a iako su retko komentarisali Duškovu suprugu, kada bi se odlučile na tako nešto, uglavnom su o njoj govorili u superlativu. Šta više, Duškova sestra često je na svom Instagram profilu objavljivala i fotke s bratanicama, ali i sa pevačicom, no u protekle dve godine to nije bio slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

Osim toga, svaki put kada bi se podigla prašina oko Duškovog i Jeleninog odnosa, Duškovi najmiliji stali bi na njihovu stranu, te pružili podršku kako Dušku tako i Jeleni. No, povodom nedavne situacije, one se nisu oglašavale, što je indirektno pojedinim medijima dalo potvrdu o rastanku popularnog para.

Kako navodi izvor blizak Duškovoj porodici, Nikoleta i Katarina (Duškova majka i sestra prim.aut.) oduvek su podržavali odluke svog sina, tj. brata, a činjenica da se ovog puta nisu oglašavale govori u prilog da je Duškovom braku zaista došao kraj, prenosi Star.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dragana

09.02.2022 19:40

Prestanite da se mešate u tuđe živote i da razvodite ljude. Strašno! Više od Jelene i Duška, Cece i njenog partnera, njene dece i sl. ne može ništa da se pročita. Morate li da živite od skandala?