Kao da se ništa nije dogodilo: Jelena Karleuša blista u bikiniju, a tek da vidite njene ćerke

Autor:

24.01.2022 18:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša odlučila je da u Dubai povede i svoje ćerke, te sa njima uživa u slobodnom vremenu nakon nastupa u pomenutoj zemlji.



Početak godine kakav nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima izveo je iz takta i popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. Napisi u medijima nizali su se jedan za drugim, izveštavajući o navodnom nasilju u porodici Tošić - Karleuša i detaljima istog, no supružnici su potvrdili da se rastanak neće dogoditi, nakon čega se prašina slegla.

Pročitajte Dominacija: Kako je Jelena Karleuša zapalila binu u Dubaiju

 

 

Čitava situacija sasvim sigurno potresla je Jelenu i njene ćerke, a pevačica je odlučila da sa sobom, na putovanje u daleki Dubai povede i naslednice, te da nakon nastupa koji je ugovorila u pomenutoj zemlji slobodno vreme iskoristi kako bi se s Nikom i Atinom zbližila i uživala u druženju.

Posetioci luksuznih plaža u Dubaiu ovih dana imaju priliku da svedoče prizoru koji ostavlja bez daha - Karleuša u bikiniju, a pored toga i interesantnim modnim odabirima njenih ćerki koje u stopu prate majku.

 

 

Nakon svega, Jeleni i te kako prija društvo njenih mezimica, a nema sumnje da će po povratku u Srbiju punih baterija, nastaviti da oduševljava obožavaoce inovatinim i originalnim nastupima, te da je turbulentan period konačno iza njene porodice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading