Jelena Karleuša nikad iskrenija: Duško, tebe niko ne može da uprlja!

Autor:

17.02.2021 20:20

Foto:

Foto:



Popularnu pevačicu i njenog supruga tokom prethodne dve godine mediji stalno razvode. I pored brojnih teških trenutaka, gubitaka članova porodice, Duškovih angažmana širom sveta, medijskih spekulacija o njihovom braku, Karleuša i Tošić uspevaju da očuvaju lojalan odnos i brak dug 13 godina.

Jelena Karleusa i Duško Tošić, foto: ataimages

Neretko je bilo situacija gde je diva morala da pravda naslove po medijima koji su se kosili sa realnošću ali se njen suprug vešto sklanjao iz svih priča, s obzirom na to da su naslovi uglavnom bili vezani za nju. Međutim, poslednjih nedelja se situacija nešto promenila pa tako uspešnog fudbalera pokušavaju da povežu sa raznim beogradskim damama želeći da naruše mir u njihovoj porodici.
Duško je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa turskim fudbalskim klubom ,,Kasimpaša", a to je posebno obradovalo njegovu suprugu jer ih u toj zemlji izuzetno cene i poštuju još od perioda kada je Tošić igrao za Bešiktaš.

U periodu kada nema snimanja popularnog šou programa u kojem je Jelena stalna članica žirija, pevačica je spakovala kofere i pridružila se suprugu u turskoj prestonici gde uživaju već neko vreme i to prikazuju na Instagramu.

Pročitajte još: Jelena Karleuša zna šta je najbolje za Duška: Srećan je!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


Jelena je želela da se javno zahvali suprugu za sve što je zbog nje i pored nje pretrpeo, te je podelila njihovu zajedničku fotografiju i u opisu napisala:
,,Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije ZBOG MENE.  Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni."

Karleuša je ovom fotografijom svima jasno stavila do znanja da njihovu porodicu i oazu ništa ne može poremetiti i da će uvek iz svakog problema izaći još jači.