Fotografija otkrila istinu - U kakvim su odnosima zapravo Jelena Karleuša i Duško Tošić? (foto)

Autor:

16.02.2021 14:05

Foto:

Foto:



Emotivni život Jelena Karleuše i Duška Tošića već dve godine jedna je od omiljenih tema domaće javnosti. O poznatom paru, barem jednom dnevno 'osvane' priča, koja bi se našla na svim naslovnim stranama u domaćim medijima. Ipak, čini se da malo ko zna, pravu istinu o odnosu Jelena i Duška, koja je sakrivena iza zatvorenih vrata njihovog porodičnog doma.

Nedavno, Duško je doneo veliku odluku, kada se iz Kine vratio u evropu, tačnije tursku, gde je potpisao ugovor sa turskim klubom 'Kasimpaša'. Njemu je, voljena supruga Jelena Karleuša pružila potpuno podršku, a sudeći po fotografijama na 'Instagramu' diva je posetila svog supruga u Istanbulu, te su uživali u zajedničko društvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasımpaşa SK (@kasimpasask)

Poslednje fotografije koje je Karleuša objavila na svom Instagram storiju napravljene su na aerodromu u Turskoj, zemlji u kojoj su i Jelena i Duško izuzetno cenjeni i poštovani.

Pročitajte i Duško Tošić i njegova supruga odlučili da prekinu nagađanja: Dosta je bilo!

Jelena Karleuša, foto: Instaprntscr

Nakon toga, usledile su fotografije sa zajedničke večere, na kojoj su Jelena i Duško bili u društvu prijatelja. Ove fotografije pokazale su da u braku Jelena Karleuše i Duška Tošića sve funkcioniše savršeno, a osmeh na njihovim licima dovoljno govori.

Pročitajte i Jelena Karleuša je izuzetno zahtevna - Duško ni ne sluti šta ga čega po povratku kući?

Jelena Karleuša, foto: Instaprntscr

Bez obzria na bojne napise, bračni par Karleuša-Tošić prevaziđe svaku prepreku koja se pred njima nađe, te se izdignu iznad svega. Iako se spekulisalo da par zajedničke fotografije ne objavljuje na društvenim mrežama zbog narušenih odnosa, čini se da je u pitanju nešto sasvim drugo. Naime Jelena i Duško svoj privatni život čuvaju, daleko od radoznalih očiju javnosti, umorni od brojnih nagađanja, koja, čini se, nemaju mnogo veze sa pravom istinom.