Jelena Karleuša provokativnija nego ikad!

Autor:

02.03.2021 13:45

Foto:

Foto:



Estradna umetnica Jelena Karleuša obradovala je svoje fanove novim albumom nakon skoro deset godina. Pop diva najavila je izlazak novog albuma "Alfa" koji ćemo premijerno slušati na proleće. Poznato je da ona postavlja muzičke trendove na našoj estradi, pa tako i na ovom albumu možemo očekivati neki novi zvuk.

 

Pročitajte i Superžene (ne) plaču: Jelena Karleuša otvoreno o svojim osećanjima

Jelena Karleusa, Foto: Ataimages

- Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali svo ovo vreme. Ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi "game changer" da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje - ispričala je Karleuša za "Grand News", usklađujući se sa nazivom svog novog albuma.

 

Pročitajte i Iza kulisa popularnog takmičenja: Karleuša otkrila čime ih je mucio Saša Popović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

 

Kako bi ugrejala atmosferu i pripremila teren za svoje buduće hitove, Jelena je na društvene mreže postavila fotografije koje će se naći na omotu "Alfe". Fanovi su bili oduševljeni, a u sekciji za komentare nizale su se pohvale.

Pevačica je pozirala u toplesu i dubokim čizmama, ali poštujući pravila društvene mreže - ključne delove prekrila je rukama, što je samo još više doprinelo magiji fotografija.