Tijana Dapčević

45 kg manje za kratko vreme? Tijana Dapčević je uspela uz ovu dijetu, pevačica nikad mršavija

Autor:

05.01.2024 17:42

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dijeta Tijane Dapčević pomogla joj je da se reši velikog broja kilograma



Tijana Dapčević zna kako je kada imate probleme sa viškom kilograma.

Pre izvesnog vremena odlučila je da uzme stvar u svoje i ruke i reši se masnih naslaga, a u tome joj je pomogla pravilna ishrana, redovan trening i dijeta Tijane Dapčević.

Ata Images

 

- Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe.

Htela sam da investiram u svoje zdravlje i laganim koracima uz balansiranu ishranu i malo fizičke aktivnosti uspela sam da za nepuna četiri meseca smršam 15 kg - rekla je jednom prilikom Tijana za „Lepotu i zdravlje”.

Dijeta Tijane Dapčević sastoji se iz sledećeg jelovnika

- Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem pregršt povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno konzumiram ribu – nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve osim određenih namirnica koje mi smetaju.

Izbacila sam testo iz ishrane i sada sama pravim hleb od integralnog brašna. Ne jedem slatkiše, a od mlečnih proizvoda konzumiram samo mladi sir.

Dijeta Tijane Dapčević dala je odlične rezultate, ali se pevačica na tome nije zaustavila.

Pročitajte Tijana Dapčević nikad srećnija, podelila prelepe vesti, čitava porodica slavi ovaj dan

Kada je u medijima odjeknula vest da je smršala 45 kilograma, mnogi su pomislili da joj preti anoreksija, no, fotografije su pokazale da izgleda bolje nego ikada.  

 

„Izgledaš božanstveno”, „Bravo za ovu lepu ženu”, „Zgodnice”, samo su neki od komentara ispod Tijaninih fotografija nastalih pre izvesnog vremena na letovanju u Hurgadi.  

Komentari. (0)

Loading