Tijana Dapčević

Operacija želuca je prevaziđena: Ovako je Tijana Dapčević smršala 45 kilograma, fotografije ne lažu

Autor:

18.04.2023 17:15

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Dijeta Tijane Dapčević dala je ozbiljne rezultate



Tijana Dapčević prošla je kroz neverovatnu transformaciju. Nakon što je životne navike promenila iz korena, ona se oslobodila viška kilograma, što je bio drastičan potez, ali pevačica je sada zadovoljna i može da obuče šta god poželi.

- Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe.

Htela sam da investiram u svoje zdravlje i laganim koracima uz balansiranu ishranu i malo fizičke aktivnosti uspela sam da za nepuna četiri meseca smršam 15 kg - rekla je jednom prilikom Tijana za časopis „Lepota i Zdravlje”, pa otkrila kako izgledaju njeni obroci.

Pročitajte: Mnogi je nisu prepoznali - Tijana Dapčević više ne izgleda ovako (foto)

Instagram

 

- Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem pregršt povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno konzumiram ribu – nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve osim određenih namirnica koje mi smetaju.

Izbacila sam testo iz ishrane i sad sama pravim hleb od integralnog brašna. Ne jedem slatkiše, a od mlečnih proizvoda konzumiram samo mladi sir.

Pročitajte: Tijana Dapčević njegovu kritiku prihvata s posebnim zadovoljstvom

Dijeta Tijane Dapčević dala je odlične rezultete, ali se pevačica na tome nije zaustavila.

Kada je u medijima odjeknula vest da je smršala 45 kilograma, mnogi su pomislili da joj preti anoreksija, no, najnovije fotografije pokazale su da izgleda bolje nego ikada.  

Pročitajte: Ogovaranje na sve strane - Šta je Ivana Peters rekla Tijani Dapčević

„Izgledaš božanstveno”, „Bravo za ovu lepu ženu”, „Zgodnice”, samo su neki od komentara ispod Tijaninih fotografija nastalih pre nekoliko dana u Hurgadi.  

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading