Danica i Filip

Umesto dvora, stan na Vračaru: Ovde žive Danica i Filip Karađorđević sa decom (foto)

Autor:

15.12.2023 12:31

Foto:

Foto:

Dom Danice i Filipa Karađorđevića topao je, moderan i ušuškan



Filip i Danica Karađorđević početkom novembra po drugi put su se ostvarili u ulozi roditelja, pa pored neodoljive devojčice Marije bračni partneri imaju i petogodišnjeg sina Stefana

Porodično gnezdo svili su u prelepom stanu na Vračaru, a dom Danice i Filipa Karađorđevića prava je oaza mira, lepote i ljubavi. 

Ana Marija Jovanović

 

Zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako izgleda dom Danice i Filipa Karađorđevića koji se nalazi nedaleko od princezinih roditelja. 

Pročitajte Filip i Danica Karađorđević objavili prve fotografije ćerke, princeza Marija je neodoljiva (foto)

- Privatno sam fokusirana na iste obaveze koje ima većina žena u Srbiji, jer sam supruga i majka. Živim u skladu sa vrednostima koje zastupam. Suprug i ja smo najsrećniji kada u smiraj dana zajedno prošetamo ulicama Vračara - istakla je jednom prilikom lepa Danica.

 

 

 

 

Porodični dom Danice i Filipa Karađorđevića spoj je jednostavnosti i visokog stila, a na prvi pogled upečatljiva je princezina ljubav prema umetničkim delima

Instagram

 

Bračni partneri su pre nekoliko dana proslavili krsnu slavu Svetog Andreja Prvozvanog, a tim povodom je princ objavio set fotografija iz svog doma.

Pročitajte Ovako se krsna slava obeležava u domu Karađorđevića, porodica na okupu

- Na ovaj poseban dan podsećam se na trajne vrednosti koje nas vezuju, ne samo kao porodicu već i kao članove dinastije Karađorđević. Naša istorija je bogata primerima liderstva, otpornosti i, što je najvažnije, negovanja porodičnih veza - istakao je on.

Instagram

 

Instagram

 

Filip i Danica Karađorđević, u skladu sa svojim statusom, angažovani su na negovanju tradicije i porodičnih vrednosti, a u poslednje vreme posvetili su se i podizanju ekološke svesti stanovnika Srbije.

Komentari. (0)

Loading