Dijana i Srđan

Daleko od radoznalih pogleda: Imanje Dijane i Srđana Đokovića pravi je raj na zemlji, slobodno zavirite

Autor:

26.09.2023 18:30

Foto:

Foto:

Dom Dijane i Srđana Đokovića moderan je i sofisticiran, slobodno zavirite



Novak Đoković odrastao je u skladnoj porodici, sa roditeljima i dva brata, a jedni drugima su oduvek bili najveća snaga i podrška. 

Kako je teniser postajao uspešniji, tako se i fokus porodice pomerao, a dom Dijane i Srđana Đokovića na Pavlovačkom jezeru idealno je mesto za porodična okupljanja i evociranje uspomena.

ATA Images

 

Velelepno imanje nadomak Fruške Gore skriveno je od radoznalih pogleda, a majka našeg najboljeg tenisera je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da će se sa mužem uskoro tamo i preseliti.

– Da, selimo se uskoro. Živećemo u kući na jezeru, u pitanju je Pavlovačko jezero ispod Fruške Gore, tačnije kod Rume – rekla je nedavno Dijana Đoković prilikom gostovanja u emisiji „Sve u svemu”.

Pročitajte Svi su mislili da smo ludi... Dijana Đoković sve priznala - On nas je sve zarazio

Ako je verovati fotografijama, dom Dijane i Srđana Đokovića idealno je mesto za uživanje. Nalazi se mirnom kraju, ima veliki vrt, terasu nad vodom i vez za čamce, a nije daleko od glavnog grada.

Noletovi roditelji na jezeru provode slobodno vreme i praznike, a ponekad okupe i najbliže prijatelje. Rado viđen gost u domu Đokovića je i Vesna de Vinča, koja je na društvenim mrežama otkrila deo ambijenta.

Facebook

 

– Prvomajski ručak na jezeru kod mojih divnih Đokovića. Dijana i Srđan su ovde napravili raj – napisala je jednom prilikom Vesna, pa otkrila kako velelpno imanje zaista izgleda. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading