Anđelina Vasković

Kutak za njihovu princezu: Aleksandra i Bojan pokazali ćerkinu sobu, san svake devojčice (foto)

Autor:

17.01.2023 21:15

Foto:

Foto:

Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković sada uživa u renoviranoj sobi



Supruga Bojana Vaskovića Aleksandra, veoma je aktivna na društenim mrežama, a njen Instagram profil inspiracija je mnogim damama. Aleksandra često deli savete o roditeljstvu, kulinarske čarolije, ali i ideje za uređenje enterijera kojem se posvetila tokom poslednje trudnoće.

Pročitajte Mihajlo i Anđelina skaču od sreće - Vaskovići deci priredili neviđen božićni poklon, san svakog deteta (video)

Boško Karanović

 

Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković Anđelina, poželela je drugačiju sobu, i mama i tata su odlučili da joj ispune tu želju.

„Sećate se mog napada ludila sa sređivanjem enterijera u trudnoći... E pa polako se sve skockava na svoje mesto i prva je završena Anđina sobica.“, napisala je Aleksandra na Insta-storiju, a potom podelila i kratak video oplemenjenog kutka za stariju ćerku.

Pročitajte Mesto gde stanuje sreća - Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

Instagram

 

„Evo kako smo uredili kutak za našeg školarca, malo je reći da je Anđa oduševljena! Kako vam se dopada?“, upitala je Aleksandra svoje pratioce koji su bili oduševljeni transformacijom prostorije koja sada odiše toplinom u pastelnim tonovima. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading