Bojan i Aleksandra

Zdravlje njihove bebe potreslo javnost: Konačno se oglasila Aleksandra i otkrila u kakvom se stanju nalazi mala Helena posle operacije

Autor:

14.12.2022 13:50

Foto:

Foto:

Ćerka Bojana Vaskovića rođena je sa srčanom manom, a evo kakvo je njeno zdravstveno stanje posle operacijeKrajem novembra javnost je potresla vest o zdravstvenom stanju tek rođene ćerke Bojana i Aleksandre Vasković, Helene. Naime, bebi je ustanovljena srčana mana, o čemu je pratioce na Instagramu obavestila zabrinuta mama.

Pročitajte Mukotrpna borba se isplatila - Manekenka trudna po drugi put, na simpatičan način otkrila pol bebe (video)

Instagram

 

„Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene.
Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova..

Naime na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom.

Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju.“, glasilo je Aleksandrino saopštenje, posle kojeg se nije oglašavala sve do sinoć.

Pročitajte Aleksandra Vasković slomljena od bola - Naša tek rođena Helena upravo je operisana, sve što sada imamo su molitve i strpljenje

Instagram

 

Aleksandra se sada posle skoro mesec dana konačno oglasila ovim povodom, zahvalila se na rečima podrške i ispričala da je beba operisana, kao i u kakvom se stanju trenutno nalazi.

“Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se.”

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading