Helena Vasković

Kako vreme leti: Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković je baš porasla, haljinica kao med (foto)

Autor:

30.08.2023 12:53

Foto: Ata Images/Marija Mladjen

Foto: Ata Images/Marija Mladjen

Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković je apsolutno neodoljiva, pogledajte najnovije fotografije



Kada su krajem prošle godine Bojan i Aleksandra Vasković postali roditelji po treći put, sreću je na neko vreme smenila tuga budući da je njihovoj tek rođenoj ćerkici Heleni ustanovljena srčana mana.

Na svu sreću posle mesec dana beba je bila u stabilnom stanju pa su Bojan i Aleksandra mogli da se sa njom konačno upute u svoj porodični dom gde su sada na broju zajedno sa Helenom, Anđelinom i Mihajlom.

Instagram

 

Poznato je da je supruga Bojana Vaskovića i te kako posvećena majka koja sama brine o svoje troje dece, a na njenom Instagram nalogu pratioci svakodnevno prate dnevne aktivnosti i radosti srećne porodice.

Upravo tamo smo videli najnovije fotografije ponosne mame, ali zvezda takozvanog shootinga nije bila ona – ćerka Bojana i Aleksandre Vasković ovaj put je ukrala šou.

Pročitajte Tri porođaja kasnije... Aleksandra Vasković u kupaćem - Žene, ovo je realnost (foto)

Dok je Aleksandra pokušavala da uživa u pauzi za kafu, Helena je želela da se igra što je mama ovekovečila na kameri.

"Došla u Bg i sela da popijem kafu na miii….Ok ništa.. Stigla sam na pedikir bar“, napisala je Aleksandra koja je simpatičnim komentarom nasmejala pratioce, a verujemo da su se brojne mame pronašle u ovoj rečenici.

Instagram

 

Nismo mogli da ne primetimo da je ćerka Bojana i Aleksandre Vasković dosta porasla otkako smo je videli prošli put, a njena haljinica ukrala je šou.

Instagram

 

"Curica je prelepa“, "Ista majka“, "Haljinica je preslataka“, pisale su oduševljene dame koje prate Aleksandru.

Instagram

 

Neodoljivo, zar ne?

Komentari. (0)

Loading