Jelena Đoković progovorila o detinjstvu: Lavovski se borila u teškim uslovima

Autor:

23.02.2022 16:15

Foto:

Foto:

Jelena Đoković o roditeljima Veri i MiomiruIako rado govori o roditeljstvu, Jelena Đoković to najčešće čini iz perspektive roditelja.

Međutim, supruga najboljeg tenisera na svetu je sada pričala o svojim roditeljima, a svima je jasno da su joj oni bili dobar uzor te nju i dve godine stariju sestru izveli na pravi put.

Pročitajte i Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Miloš Nadaždin

 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je Jelena o svojoj majci Veri, a i o ocu Miomiru ima lepa zapažanja:

Pročitajte i Oglasila se Jelena Đoković: Volela bih da je moja porodica danas na okupu

Jelena Ivanović

 

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - zaključuje Jelena Đoković, prenosi Mondo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading