Ovo je sestra Jelene Đoković: Lepotica koja voli konje i pse

Autor:

07.02.2022 18:00

Foto:

Foto:

Sestra Jelene Đoković Marija vrlo retko se pojavljuje u javnosti



Kada se, pre izvesnog vremena, u bosku u kom borave Novakovi navijači tokom US opena, pojavila misteriozna crnka, domaća javnost ostala je u čudu. No, ubrzo se saznalo da je u pitanju sestra Jelene Đoković, Marija.

Predstavnici sedme sile dali su sve od sebe kako bi saznali detalje iz njenog privatnog života, no Marija je čitavu situaciju držala pod kontrolom, te je većina informacija s kojima su domaći mediji raspolagali došlo s njenog Instagram profila.

Pročitajte Jedan detalj otkrio sve: U kakvim su odnosima Jelena i devojka Novakovog brata

Osim što je očigledno da je reč o ženi nesvakidašnje lepote, poznato je i da je Jelenina sestra jedno vreme bila istaknuti član fondacije Novak Đoković, no donela je odluku da se s pozicije povuče, te se od tada ne pojavljuje u javnosti.

Sestra Jelene Đoković povukla se iz javnosti

Pojedini mediji preneli su da je Marija odlučila da se posveti svom blogu, na kome obrađuje razne teme, pre svega mogu i putovanja. Pored toga, na osnovu njenog Instagrama, da se zaključiti da je i veliki ljubitelj fotografije.

Pročitajte Oglasila se Jelena Đoković: Volela bih da je moja porodica danas na okupu

Što se tiče njenog privatnog života, zna se da već nekoliko godina uživa u braku s Budimirom Jovkovićem.

Osim toga, Marija velika strast su i konji, te često na njenom profilu možemo videti interesantne fotke sa plemenitom životnjiom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading