Oglasila se Jelena Đoković: Volela bih da je moja porodica danas na okupu

Autor:

07.01.2022 10:00

Foto:

Foto:

Supruga najboljeg tenisera sveta prekinula je ćutanje povodom situacije koja ga je zadesila u Australiji



Dok je Novak Đoković u imigrantskom hotelu u Melburnu, Jelena Đoković i njegovi najbliži provode Božić zabrinuti jer on još nije na slobodi. U Božićnoj noći, Jelena je na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku i posvetila je svom suprugu i svima koji slave Božić.

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva - napisala je ona.

Pročitaj i - Nismo je videli u ovakvom izdanju: Jelena Đoković đuska posle Noletove pobede

Jelena Đoković zahvalila je svima na porukama podrške.

- Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila - dodala je ona.

Podsetimo, Novak je lišen slobode nakon što mu je otkazana viza jer nije imao neophodnu dokumentaciju za ulaz i boravak u Australiji, uprkos pismu o “izuzeću” koje je Đoković dobio od tamošnje teniske federacije. Usledio je niz neprijatnosti za najboljeg tenisera sveta i devetostrukog osvajača Australijan opena čiji pravni tim je uložio žalbu sudu i sada u hotelu čeka ponedeljak i odluku sudija.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading