Nisam ga gledala kao muškarca: Neobično Fejsbuk poznanstvo, venčanje u trenerci i dugogodišnja ljubav Verice i Veljka Kuzmančevića

Autor:

05.02.2022 15:15

Foto:

Foto:

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su živi primer mudrosti "ljubav ne zna za godine", ali do mesta na kom će je oni sami prihvatiti kao lajt motiv sopstvenog života nisu postojali putokazi



Verica Rakočević i Veljko Kzmančević ozvaničili su svoju ljubav 2013. godine, a u nastavku pročitajte i kako je, zbog tridesetpetogodišnje razlike, neuobičajen par uopšte stigao do "ludog kamena".

Pročitajte i Njenoj sreći nema kraja - Verica Rakoćević raznežila sve fotografijom, a OVO je povod

Foto: Ata Images

 

- Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu, predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo - otkrila je modna kreatorka svojevremeno u emisiji "Venčanje od A do Da".

Kako je istakla, prvi susret ni po čemu nije slutio na to da će poslovna saradnja uroditi romantičnom ljubavlju.

- Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku.

Pročitajte i Verica Rakočević otkriva - Kad se posvađamo, Veljko je kao divljak iz šume

Foto: Ata Images

 

Po povratku u Beograd sa sedmodnevnog odmora na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo.

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam "da". Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to.

Venčanje nije bilo klasično,već nezaboravno.

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - zaključuje Verica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading